September 2018 nemen we afscheid van Blackboard en gaan we Canvas als nieuwe digitale leeromgeving (DLO) in gebruik nemen. Om dit binnen de Faculteit Geesteswetenschappen in goede banen te leiden, wordt een project gestart voor de facultaire implementatie van Canvas. Bij dit project worden alle gebruikers van de DLO betrokken, dus uiteraard ook docenten. Dit projectteam, waarin behalve docenten ook studenten en ondersteuners van de faculteit zijn vertegenwoordigd, draagt zorg voor de succesvolle implementatie van Canvas binnen de faculteit.

Voor zowel de stuurgroep als het projectteam zijn we op zoek naar twee à drie docenten die:

• geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van de DLO en het gebruik van de DLO ten behoeve van het onderwijs willen verbeteren;
  • graag nieuwe dingen uitproberen en willen innoveren;
  • weten wat de meningen/zorgen van collega’s zijn;
  • ideeën hebben over wat docenten nodig hebben om over te stappen op de nieuwe DLO;
  • bereid zijn deel te nemen aan dit project tot september 2018.

Geen Blackboardexpert? Geen probleem! We zijn namelijk niet op zoek naar Blackboarddeskundigen, maar naar docenten die kansen zien in de implementatie van Canvas en hieraan willen bijdragen.

Interesse en of meer informatie? Mail dan naar Wybrigje de Vries (w.devries2@uva.nl), projectleider van de facultaire implementatie van Canvas.

Docenten gezocht voor het project facultaire implementatie Canvas