De FGw pop-up Clipstudio die tijdelijk is gevestigd in BG3 is ook na 27 maart nog beschikbaar voor docenten. In de studio kunnen FGw-docenten terecht voor het opnemen van professionele kennisclips. Een kennisclip is een korte video van maximaal 10 minuten waarin een afgebakend onderwerp behandeld wordt.

De studio bevat twee camera’s, een microfoon en de mogelijkheid om het scherm van je eigen laptop op te nemen. Op deze manier neem je razendsnel een video op of spreek je een tekst in onder een PowerPointpresentatie, animatie of ander beeldmateriaal. Zodra je klaar bent met de opnames zijn deze direct als MPEG-4 beschikbaar. Je loopt dus meteen, zonder te editen, naar buiten met een kant en klare video.

De clipstudio is zo ingericht dat deze gemakkelijk door iedereen te gebruiken is. De studio is opgebouwd in BG3, kamer 1.09. Je kunt de studio voor maximaal een uur reserveren. ICTO FGw is aanwezig om uitleg en indien gewenst ondersteuning te bieden. Neem contact op via canvas-fgw@uva.nl als je vragen hebt over de inzet van kennisclips of het gebruik van de studio.

Maak een afspraak via Canvas  →

Zie je geen afspraken staan? Klik dan rechts op Afspraak zoeken (of: Find Appointment).

FGw pop-up clipstudio verlengd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *