Standaard zijn de volgende menuknoppen in je cursus zichtbaar voor studenten: Startpagina, Aankondigingen, Modules en Cijfers. Ze zien deze knoppen zodra er content in geplaatst is. Je kunt hier als volgt andere menuknoppen aan toevoegen: ga naar Instellingen > klik op het tabblad Navigatie > selecteer en sleep de gewenste pagina’s naar het lijstje bovenaan > klik onderaan op Opslaan. Om het voor je studenten overzichtelijk te houden adviseren we om alleen de pagina’s open te zetten die echt noodzakelijk zijn. Zorg er bijvoorbeeld voor dat al het benodigde materiaal aan Modules is toegevoegd, en laat de menuknoppen Bestanden, Opdrachten en Toetsen gesloten.

Hoe beheer ik welke menuknoppen in mijn cursus zichtbaar zijn voor studenten?