Je kunt je cursus overzichtelijk houden door het vak-programma in Modules helder te structureren. Voor de meeste vakken werkt een week-indeling het meest overzichtelijk. Studenten kunnen dan gemakkelijk per week het benodigde materiaal terugvinden. Meer informatie over het aanmaken van een module vindt je hier. Je kunt ervoor kiezen om elk onderdeel apart aan de juiste module te hangen, of om één inhoudspagina per module toe te voegen waar je al het benodigde materiaal inzet. Voor informatie over het maken van een inhoudspagina, klik hier.Voor enkele vakken is een indeling in thema’s overzichtelijker, zoals ‘Grammatica’ en ‘Woordenschat’.Om voor jezelf het overzicht te bewaren, raden we aan om eerst al het materiaal te uploaden en de opdrachten aan te maken. Daarna voeg je al het benodigde materiaal aan de juiste module toe. Voor je studenten houd je het overzichtelijk door alleen de menuknop Modules open te zetten, en Bestanden, Opdrachten en Toetsen gesloten te laten. Klik hier voor meer informatie.

Hoe houd ik mijn cursus overzichtelijk?