• Home
  • Opdrachten
  • Hoe kan ik mijn Turnitin Quickmarksets ook in de Canvas Turnitin gebruiken?
Print

Open een Turnitin Direct Assignment en download je huidige Quickmarkset. Open vervolgens in Canvas een Turnitin-opdracht, ga naar QuickMarks en klik vervolgens op instellingen. Hier kun je jouw Quickmarkset uploaden. Klik hier voor meer informatie over TurnItIn.

Hoe kan ik mijn Turnitin Quickmarksets ook in de Canvas Turnitin gebruiken?
Volgende Hoe kan ik peerreviewopdrachten aanmaken?