Het aanmaken van een Opdracht is in Canvas de makkelijkste methode om studenten een opdracht in te laten leveren. Hierbij uploadt de student zijn of haar bestand in de vorm zoals vooraf aangegeven (turnitin, file, media, etc). Ga in Canvas naar Opdrachten en klik op ‘+Opdracht’. In het venster dat wordt geopend kun je de opdracht een naam geven, toelichting geven, het puntenaantal instellen (10), plagiaat check toevoegen en het type opdracht selecteren (quiz, essay, eindtoets, oefentoets). Ook stel je hier de inleverdata in, en kun je aangeven of de opdracht in Canvas wordt gemaakt of dat er een bestand moet worden geüpload. Meer informatie over een opdracht aanmaken: klik hier.

Hoe maak ik in Canvas een opdracht aan?
Vorige Hoe maak ik in Canvas een opdracht aan die met Turnitin op plagiaat wordt gecheckt?
Volgende Is in Turnitin groepswerk mogelijk?