Een cursus is pas zichtbaar voor studenten wanneer deze is gepubliceerd. Om een vak te publiceren ga je eerst naar de startpagina van het betreffende vak. Vervolgens klik je aan de rechterkant van het scherm op Publiceer. Het vak staat nu open voor studenten. Onderdelen binnen de cursus (modules, pagina’s, opdrachten, toetsen en/of bestanden) moeten apart gepubliceerd worden als die niet direct gepubliceerd zijn tijdens het aanmaken. Publiceren van onderdelen binnen het vak kan door op de groene checkbox bij het specifieke onderdeel te klikken. Meer informatie over het publiceren van aparte delen binnen een vak: klik hier.

Hoe stel ik mijn Canvascursus open voor studenten?