Aan de rechterkant van de Startpagina staat de knop Weergave voor cursist (Student view). Ook via Instellingen is deze knop te vinden. Wanneer je hierop klikt verschijnt er een roze kader rond het scherm waarbinnen je de cursus ziet zoals de studenten dat doen. Klik onderaan op ‘Weergave voor cursisten verlaten’ als je de functie wilt afsluiten.

Hoe zie ik wat studenten kunnen zien in mijn cursus?
Vorige Hoe voeg ik een foto toe aan de tegel van mijn vak in het Dashboard?
Volgende Is er een limiet in het uploaden van bestanden naar mijn cursus?