• Home
  • Cijfers
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik alleen de cijfers van de studenten van mijn werkgroep/sectie kan bekijken in Cijfers?
Print

Ga naar Cijfers en klik op ‘Weergeven’ > ‘Filters’ > ‘Secties’ en selecteer de gewenste sectie/werkgroep.

Hoe zorg ik ervoor dat ik alleen de cijfers van de studenten van mijn werkgroep/sectie kan bekijken in Cijfers?
Vorige Hoe wijzig ik in Cijfers de volgorde van de kolommen?
Volgende Waarom klopt het eindcijfer in de kolom Totaal niet?