Coronaspecials

In verband met de huidige coronapandemie zijn er voor docenten enkele informatiebronnen gepubliceerd.

 

Keep on Teaching

Op zoek naar mogelijkheden om je onderwijs op afstand voort te zetten? Keep on Teaching! Veelgestelde vragenlijst en tips & trucs op Canvas: https://canvas.uva.nl/keeponteaching

 

Educational Redesign Aid

In de Educational Redesign Aid (ERA) lees je adviezen van het Teaching & Learning Centre van de UvA met betrekking tot het herontwerpen van vakken voor onderwijs op afstand.

 

Overige overzichten

Welke activerende werkvormen zijn relevant voor je onderwijs? Welke onderwijstools kun je daarbij inzetten? In de onderstaande overzichten kun je meer informatie lezen over werkvormen en onderwijstools die passen bij jouw onderwijs.

 

Het tool wheel
In het tool wheel ontdek je welke tools relevant zijn voor verschillende onderwijswerkvormen en hoe je de tools het beste kunt inzetten.

Handreiking werkvormen
In dit overzicht van werkvormen kun je ideeën opdoen voor activerende werkvormen.

Database Onderwijstools UvA FGw
In deze database tref je onderwijstools aan gerangschikt op werkvorm en Bloom-niveau. Gebruik de database als je opzoek bent naar een specifieke tool of gebruik het Tool Wheel als je vanuit een werkvorm wilt zoeken.

De Canvas Werkvormen Toolkiezer
Met de Canvas Werkvormen Toolkiezer kun je aan de hand van een werkvorm de meest geschikte tool vinden die gebruikt kan worden binnen de Canvasomgeving van je cursus.