Functie:

Functioneel beheerder cijferregistratie

Takenpakket:

In het verleden hielp ik docenten om hun eindcijfers te berekenen met Excel, dit omdat de berekeningsopties in Canvas beperkt waren. Vanaf september bieden we deze ondersteuning niet meer aan omdat er dan de cijferberekeningstool is!

Expertise:

Cijfers

Achtergrond:

Ervaring als docent in China en Liberia en als “due dilligence” onderzoeker in Engeland. MSc in Development Economics (School of Oriental and African Studies) en BA in Liberal Arts and Sciences (University College Roosevelt)

Favoriete tool:

De cijferberekeningstool

Ambitie:

Geef de docenten eigenaarschap over Canvas. Niet we lossen dit voor de docent op maar we ondersteunen de docent zodat ze dit zelf op kunnen lossen. Hierdoor voelen zich meer betrokken, nemen sneller verantwoordelijkheid en zijn trotser op hun vak en op Canvas.