Op 7, 8 en 9 november waren Dé Onderwijsdagen 2016 in Rotterdam. In 3 dagen werden ruim 1450 unieke bezoekers geïnspireerd in meer dan 90 interactieve sessies. Bekijk de terugblik en vul de enquête in.

Herbeleef Dé Onderwijsdagen 2016

Heb je Dé Onderwijsdagen 2016 gemist of zoek je een terugblik? Bekijk blogs, presentaties en andere publicaties.

Naast deze algemene publicaties over Dé Onderwijsdagen zijn er ook losse publicaties van de preconferentie, congresdag mbo/ho en congresdag po/vo. Bekijk deze publicaties.

Vul de enquête in

Was je op 7, 8 en/of 9 november als bezoeker aanwezig? Vul de enquête in. We hebben bij deze enquête voor de tool SurveyMonkey gekozen. Je vindt de enquête via een beveiligde link, en deze vul je anoniem in.

Over Dé Onderwijsdagen

Op 7, 8 en 9 november organiseerden SURF en Kennisnet Dé Onderwijsdagen 2016 in het World Trade Center in Rotterdam. Het programma bestond uit een preconferentie, een Trending Dinner en 2 congresdagen. De preconferentie en het Trending Dinner op 7 november waren bedoeld voor het gehele onderwijsveld. Op dinsdag 8 november was de congresdag voor mbo/ho en op woensdag 9 november was de congresdag voor po/vo. Het thema van Dé Onderwijsdagen 2016 was onderwijs op maat.

Blijf op de hoogte!

Dé Onderwijsdagen 2017 vinden in de tweede week van november 2017 plaats. De exacte data zijn nog niet bekend. Houd de website van Dé Onderwijsdagen in de gaten voor meer informatie, en volg Dé Onderwijsdagen op Twitter.

Terugblik: inspiratie en nieuwe inzichten tijdens Dé Onderwijsdagen 2016
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *